De uegnede (Sebastian Bergman, #5) Michael Hjorth

ISBN:

Published:

ebook

450 pages


Description

De uegnede (Sebastian Bergman, #5)  by  Michael Hjorth

De uegnede (Sebastian Bergman, #5) by Michael Hjorth
| ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 450 pages | ISBN: | 3.16 Mb

Kriminalpsykolog Sebastian Bergman er tilbage – lige så arrogant, provokerende og uimodståelig som altid. Manden, som kollegerne hader, og forbryderne frygter.En kendt dokusoap-deltager findes myrdet på en forladt skole, skudt i hovedet med enMoreKriminalpsykolog Sebastian Bergman er tilbage – lige så arrogant, provokerende og uimodståelig som altid.

Manden, som kollegerne hader, og forbryderne frygter.En kendt dokusoap-deltager findes myrdet på en forladt skole, skudt i hovedet med en slagtepistol. Han sidder bundet til en stol i et klasseværelse med ansigtet vendt mod hjørnet og en klovnehat på hovedet. Et spørgeskema er fæstet til stoleryggen med en hæftepistol. Det er en test i almenviden, og den myrdede har tilsyneladende ikke klaret kravene.Flere ofre følger, og alle er en slags mediekendisser.

Rejseholdet kobles på sagen. De famler efter beviser, men Sebastian Bergman finder spor i anonyme indlæg i aviser og på chatsider. Skribenten ironiserer over manglen på almenviden hos den nye generations forbilleder, men udtrykker lidt for stor interesse for mordene. Sebastian begynder at undersøge det nærmere og indser hurtigt, at den anonyme skribent har kendskab til detaljer om mordene, som kun politiet kender til.Sebastian og hans kolleger står over for en avanceret seriemorder, som til sidst kommer til at true hele gruppens eksistensEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De uegnede (Sebastian Bergman, #5)":


lively-forest.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us