Abaddon kapuja (Expanse, #3) James S.A. Corey

ISBN: 9789639861855

Published:

Paperback

560 pages


Description

Abaddon kapuja (Expanse, #3)  by  James S.A. Corey

Abaddon kapuja (Expanse, #3) by James S.A. Corey
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 560 pages | ISBN: 9789639861855 | 4.39 Mb

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRANemzedékeken át a naprendszer – a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet – jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabbMoreTÖRJ ÁT A TÚLOLDALRANemzedékeken át a naprendszer – a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet – jelentette az emberiség terjeszkedésének határait.

Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként emelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz.

Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Abaddon kapuja (Expanse, #3)":


lively-forest.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us