Ske Din Vilja (The Tudors, #1) Anne Gracie

ISBN:

Published: June 2nd 2014

Hardcover

363 pages


Description

Ske Din Vilja (The Tudors, #1)  by  Anne Gracie

Ske Din Vilja (The Tudors, #1) by Anne Gracie
June 2nd 2014 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 363 pages | ISBN: | 3.11 Mb

En kung som slits mellan två kvinnor kan få hela riket att splittras.Englands kung Henrik VIII har stora bekymmer kring religiösa motsättningar som sprider sig i kungariket och ständigt ändrade allianser med olika länder. Trots det är han heltMoreEn kung som slits mellan två kvinnor kan få hela riket att splittras.Englands kung Henrik VIII har stora bekymmer kring religiösa motsättningar som sprider sig i kungariket och ständigt ändrade allianser med olika länder.

Trots det är han helt fokuserad på skilsmässan från drottning Katarina av Aragonien. Orsaken till den extrema brådskan är att kungen önskar sig en arvinge och han har precis mött kvinnan som håller hans öde i sina händer lady Anne Boleyn, arton år och i sin ungdoms fulla blomstring. Men sker deras möte av en slump, eller är det en del av lady Annes fars plan för att gynna sin egen familj?När den nya romansen slår ut i full blom orsakar den drottningen hjärtesorg och huvudbry för kungens personlige kaplan, kardinal Wolsey.

En gång i tiden var han kungadömets ombud för att organisera diplomatiska förbindelser, men nu sliter han hårt för att vinna kyrkans samtycke till kungens skilsmässa. Eftersom lojaliteter ifrågasätts och kyrkans inflytande är hotat av den allt djärvare kungen ligger hela rikets öde i vågskålen.Ske din vilja är en oemotståndlig berättelse om kärlek, begär, ärelystnad och politiska intriger. Den låter oss stifta bekantskap med en ung, kraftfull kung som regerar över en av de mäktigaste nationerna i världen, och kvinnorna som får honom att för evigt förändra historiens gång.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ske Din Vilja (The Tudors, #1)":


lively-forest.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us